Sponsor het Spaarneconcert 2017

Na het overweldigende succes van het SpaarneConcert in 2016 en 2017, zijn we inmiddels volop bezig met de organisatie van de derde editie op zaterdag 7 juli 2018. Licht klassieke klanken gospel en jazz worden afgewisseld met optredens van frisse talentvolle singer-songwriters gedurende een avondvullend muziekspektakel. 

Het openluchtconcert georganiseerd door de Cultuurstichting “Het Spaarne” en zal zich afspelen op en om het Spaarne en zal plek bieden aan duizenden bezoekers en luisteraars.

Voor u als relatie, bedrijf of ondernemer een ideaal moment om u nu vast in te schrijven als sponsor, teneinde er vanaf het begin van de publiciteitscampagne bij te zijn en van het Spaarne weekend ook voor uw relaties een ware relatie event te kunnen maken: immers de zaterdagavond vormt een ideale setting voor een bedrijfsuitje, een netwerkbijeenkomst of een prachtige optie voor een informele setting.

Het SpaarneConcert zal het ‘pronkstuk’ zijn van één groot Spaarne-evenementenweekend, wat op vrijdagmiddag zal beginnen, zaterdagmiddag een opmaat krijgen naar het SpaarneConcert.

Het SpaarneConcert zal voor de programmering vanaf deze editie samenwerken met de Stadsschouwburg Haarlem / Philharmonie.

Wat sponsoren betreft heeft Gulpener toegezegd dit jaar weer te zullen sponsoren en heeft ook de Rabobank haar medewerking toegezegd.

Interesse? Neem dan contact met ons op via sponsoring@spaane-concert.nl of bel Cathy Moerdijk 06 – 515 324 64 voor informatie of mogelijkheden.